2012. január 24., kedd

Ismerkedés, mindennemű sikoltozás nélkül

Szépességes estét!


Mai téma legyen...legyen...Ó igen, az ismerkedés.


Sokan tapasztalhatják,hogy nem fenékig tejfel ismerkedni, és jó benyomást tenni egyből másokra, főleg ha az ember lánya/fia valamiféle extremitással rendelkezik a külső terén. Barátoknál, imitt-amott csak-csak sikerül, de aztán jönnek a SZÜLŐK...



"Örülök,hogy megismerhetem..."

Bájos, amikor végre megtaláljuk választott kedvesünket/ munkahelyünket/ egyebet, ilyenkor jön el a bemutatkozások ideje.

- Mindig, és mindenkinek segít, ha udvariasan, érhetően mutatkozunk be, és a szemébe nézünk az illetőnek. Bemutatkozásnál (jobb esetben bemutatnak) először a férfit a nőnek, és/vagy az idősebbet a fiatalabbnak.
-Azonos beosztásban lehet tegeződni, azonban a főnök is tegezhet,de illik magázni a főnököt.
-Később aztán alakulhat a helyzet, de azért jobb biztosra menni.



A mama, és a papa...

Na, ez már más tészta. A SZÜLŐK, legfőképpen a választott fiú/lány szülei a legkicsapongóbb fajtákból lehetnek, a szuperkonzervatívtól a tündériig.

Csapda 1#

Nem árt tájékozódni ezzel el lehet kerülni a véletlen becsúszó apróságokat. Ha mondjuk a pici szépfiú/ szépleányzó szülei erősen hívők, nem érdemes odamenni felsiccelt ruhában, vagy pentagrammás nyakláncban.

Csapda 2#

Itt bizony a ruha teszi az embert, ajánlott aznapra egy kicsit szofisztikáltabb megjelenést használni:
- Jobb, ha lemondasz a koponya/ koporsó/ és egyéb mintákról, amik esetleg fennakasztják a szemöldököket.Én a macskás pólómat használom a célra töretlen sikerrel.

- Ha teheted, akkor nem árt egy kicsit finomabb lábbelit cserélni, főleg, ha általában bakancsot hordasz, kevesebb idő megérkezéskor, és távozáskor.

- A szoknyákkal és harisnyával érdemes csínján bánni. A minimum térdig érő szoknya egy jó választás, a necc és a szakadt hatású harisnyákat ajánlatos elkerülni, mert a legtöbb embernek az igénytelenség juthat róla eszébe.

- Ha valamelyik ruhád kinyúlt, vagy szakadt, az SEMMIKÉPP ne vedd fel.

- A hajadat a legcélszerűbb úgy elrendezni, hogy lehessen látni a tekinteted és az arcodat.

- Néz meg a körmeidet, ha festve vannak, ügyelj arra,hogy ne legyen lepattanva.

- A legfontosabb: ne gombolkozz azért be nyakig, és válts öregasszonyosra, csak azért,mert látogatóba mész. Hagyd meg az eredetiséget, csak takaréklángon.


Összegzés: A legtöbb módszer TÉNYLEG beválik, szerencsés esetben a ha szülők lazák, akkor fokozatosan lehet nekik adagolni a dolgot.

Segített: wikihow.com
http://www.miillik.hu/bevezeto.html


Remélem hasznos volt a mai információtömeg :)

Legközelebb: Kis ez, meg az...á lá rögtönzés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése