2012. március 20., kedd

Koncertbeszámoló: Emilie Autumn

Szépességes estét!

Időszakos hallgatásomat most megtöröm, mert sürgős a jelentenivaló:

Annnyira túlbuzog bennem a fankislány,hogy muszáj egy cikket írnom! Ugyanis meglátogatott minket Budapesten a csodálatos Emilie Autumn, és kedves kis barátnői, egy igen különleges estére.



Az új album a Fight Like a Girl végre-valahára eljutott egy Európa-turné keretein belül hozzánk is. Itt már húzódik a zene az elektronikus felé, a minőség viszont változatlan marad, ahogy Emilie-től várhattuk.

Maga a koncert helyszíne nem volt igazán rossz, a Club 202 egy viszonylag nagy helyiség, ahol néhány sor kempingasztal mellett helyet kap egy táncrész, ahol a csápolók kényelmesen elugrándozhatnak. Szerencsére a sorban állással sem volt gond, mert elég hamar bejutottunk, jó néhány másik pajtással együtt. Habár a barátomon kívül nem volt ott senki ismerős, elég sok dark egyén képviseltette magát, a punktól a szakadt Emilie Autumn-imitátorig.


A show viszont fergeteges volt. A lányok szépek és ügyesek, a dalok közé illesztett mutatványok pedig csak emelték a különlegességét az estének. Volt süti és csókosztás, tüzes hulla-hopp, és minden, ami szem-szájnak ingere.  Az új dalokhoz természetesen párosultak régebbiek is, mint a Liar, a Thank God, I'm Pretty, vagy a Mad Girl ami ráadás volt a koncert végén. Amiért szintén csorgott a nyálam, azok a csodaszép fűzők és harisnyák, valamint Emilie patkánymaszkja,  és a karmos kesztyűi, amik az előadás alatt szikráztak a rengeteg gyöngytől és csipkétől. Ennek az lett  a következménye, hogy kedvet kaptam barkácsolni valami hangulathoz illőt ~


Végezetül tízes skálán 9,5-est érdemel az este, a fél pontot a hangosítás vitte el, a magasabb hangok nem jöttek ki olyan szépen, de ezt leszámítva megérte elmenni, még a rögtönzötten hozzám csatlakozott Úriemberem szerint is :)

További Szépességes estét mindenkinek, addig is két új szám legyen a búcsúzó Emilie-től:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése